Joukkueelle omat vesipullot

Vesipullot ovat tärkeä osa urheilua. Muovisista panttipulloista irtoaa mikromuovia, mikä ei ole hyväksi ihmiskeholle, sillä mikromuovi kertyy elimistöön. On siis tärkeää, että jokaisella on oma vesipullo, josta ei irtoa mikromuoveja. Ja mikä parempaa, pullossa voi olla oma logo ja jopa urheilijan nimi. Täältä voit löytää sopivat pullot joukkueellesi.

Joukkueen imago

Yhteneväisyys vaikuttaa joukkueen imagoon merkittävästi. Joukkueet pukevat peleihin yhteneväiset peliasut, joten miksi yhteneväisyyteen ei panostettaisi vielä juomapullotasollakin. Näin voidaan määrittää, että jokaisella on oma juomapullo, ne ovat samanlaiset kaikilla, parhaimmillaan pulloista löytyy pelaajien nimet, joten kukaan ei voi viedä pelikaverin pulloa ja kukaan ei joudu juomaan vettänsä treenien tai pelin aikana mikromuovia erottavasta pullosta. Samalla joukkueen imagolle on hyväksi tuoda esille egologisuutta, mitä uudelleenkäytettävät pullot tarjoavat.

Joukkueen oma logo

Logo juomapullossa voi olla urheilijalle statussymboli. Se viestii yhteenkuuluvuutta joukkueeseen samalla tavalla kuin yhteneväinen pelivarustus. Etenkin nuorille yhteenkuuluvuuden tunne on erittäin suuressa osassa elämää ja tulevaisuutta. Logo tuo esille myös oman edustuksen, se viestii kuuluvuutta ja ylpeyttä omaa edustusta kohtaan.

Logon on hyvä olla yksinkertainen, mutta samalla erottuva ja mieleenjäävä. Kokonaisuuden pullon värin kanssa on oltava hallittu ja tyylikäs. Parasta on käyttää joukkueen värejä logossa ja tuoda niitä lisää esille pullossa. Mikäli logo hukkuu pullon väriin, on hyvä valita jonkin toinen logoa korostava väri.